Skip to content

Pasi mici pentru un viitor mai bun | Cum ne-am implicat in 2022 | CSR

2022 a fost un an plin de provocari, situatii neprevazute, realizari si bucurii, pe toate planurile. Pentru Valoris, acest an a insemnat obtinerea de noi recunoasteri, formarea de parteneriate durabile si consolidarea comunitatii interne. De mai multi ani, am ales sa ne implicam pentru bunastarea comunitatii in care activeaza compania noastra. Astfel, mereu desfasuram actiuni de CSR. Ne straduim ca, pe tot parcursul anului, sa oferim sprijin celor care au nevoie de ajutor.

In anul 2022, actiunile de CSR au acoperit comunitatea locala, dar si pe cea a refugiatilor din Ucraina. Iata cum am oferit sustinerea noastra in 2022:

  1. Ne-am implicat in ajutorarea refugiatilor din Ucraina

In contextul razboiului de la granita, nu am putut sa ramanem indiferenti. La finalul lunii februarie, impreuna cu Asociatia YouHub am sarit in ajutorul familiilor de refugiati din Ucraina, ajunse in Galati si Tulcea.

Nimic nu este mai de pret pentru un copil decat siguranta si confortul oferite de parinti si de un mediu primitor, propice dezvoltarii. Din pacate, prea multe familii din Ucraina si-au pierdut linistea si speranta. Astfel, ne-am mobilizat intr-un timp record. Am achizitionat si trimis catre acestea produse necesare pentru cei mici: scutece, lapte praf si hainute.

In luna martie, am fost din nou alaturi de refugiatii din Ucraina si am asigurat transport pentru produsele de baza. Acestea au fost aduse de la Tulcea la Siret, judetul Suceava, pentru copiii orfani. Ne-am asigurat ca totul sa ajunga intr-un timp cat mai scurt si in siguranta.

csr-valoris-ucraina

  1. Am organizat un training de Empatie si Comunicare pentru elevii unei scoli din sectorul 3, Bucuresti

Tot in luna martie 2022, echipa noastra de Training a organizat un workshop la Liceul Dante Aligheri din Sectorul 3. Sesiunea a fost destinata elevilor din clasa a V-a. Alaturi de colegele noastre, copiii au participat la o intalnire interactiva dedicata empatiei. Aceasta este o aptitudine foarte importanta, pe care trebuie sa o cultivam inca de la o varsta frageda.

In cadrul acestui training, copiii au participat la mai multe activitati destinate sa ii ajute sa cunoasca si sa aplice si mai bine conceptele de empatie si comunicare. La final, elevii au primit premii, diplome si materiale cu informatiile din timpul workshopului, dar si un formular de feedback. Astfel, suntem bucurosi sa declaram ca actiunea a fost un succes.

La Valoris Center punem accent pe empatie si consideram ca investitia in educatie inseamna o investitie in viitor. Ne face placere sa impartasim si sa adaptam cunostintele si abilitatile noastre cu generatiile tinere si sa ne aducem contributia la un viitor mai bun.

valoris-dante-aligher-highschool

  1. Am donat jucarii de Paste

Ne-am dorit sa fim alaturi de copiii din centrele de asistenta maternala din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Sectorul 3 cu ocazia sarbatorii de Paste.

Cu mic, cu mare, colegii nostri s-au adunat si au achizitionat si pregatit cadourile pentru cei mici, conform listelor primite de la acestia.

Fiecare copil a primit dulciuri, jucarii, haine si produse de ingrijire. Cei mici au fost foarte bucurosi sa primeasca exact ce si-au dorit, iar noi ne-am bucurat pentru ca le-am adus un moment de bucurie.

csr-valoris

  1. Am donat rechizite pentru noul an scolar

Pentru ca pretuim educatia si consideram ca doar cu ajutorul acesteia putem avea un viitor mai bun si o societate dezvoltata, dorim sa ne implicam de fiecare data in actiuni dedicate elevilor. La Valoris, susținem educația din comunitatile locale.

Astfel, ne-am mobilizat si am achizitionat materialele necesare elevilor. Impreuna am reusit sa le oferim copiilor din centrele de plasament din Sectorul 3 o parte din rechizitele de care au avut nevoie pentru noul an scolar.

  1. Am sponsorizat un atelier de Craciun

Pentru ca ii sustinem mereu pe micii nostri prieteni din centele de plasament din Sectorul 3, am sponsorizat si atelierul organizat de YouHub Association cu ocazia Craciunului. Copiii au pregatit diverse ornamente de sarbatoare, iar Valoris Center a asigurat cheltuielile pentru aceasta actiune printr-o donatie.

csr-valoris

La Valoris Center facem pasi mici pentru un viitor mai bun si incercam sa ne implicam pe tot parcursul anului in astfel de actiuni caritabile, alaturi de colegii nostri. Responsabilitatea sociala ne poate ajuta sa evoluam impreuna. Suntem mandri sa ajutam prin aciunile noastre de CSR. In 2023 ne propunem sa aducem si mai multe zambete pe chipurile copiilor care au nevoie de ajutorul nostru.

Suntem bucurosi ca eforturile noastre de sustinere a comunitatii au fost recunoscute atat la nivel local, cat si la nivel international.

Astfel, Valoris Center a primit premiul pentru “Best CSR Campaign”, in cadrul Romanian Contact Center Awards 2022, dar si distinctia “Highly Commended” pentru categoria “Giving Something Back” la European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSA).

Vino si tu in echipa noastra si hai sa ne implicam pentru o lume mai buna!