Skip to content

Cum am sărbătorit 18 ani de Valoris Center

Valoris Center a aniversat, în luna aprilie a acestui an, 18 ani de excelență pe piața BPO! O vârstă simbolică ce marchează maturitatea și realizările unei echipe dedicate și pasionate. În acești ani, am crescut și ne-am dezvoltat împreună, consolidându-ne poziția pe piață și construind relații solide, bazate pe încredere și profesionalism. Pentru a celebra acest moment special, am organizat o serie de evenimente și activități menite să aducă mai aproape colegii unii de alții.

Printre acestea, două concursuri au fost în centrul atenției: „Valoris te sună!” și „Employee Recognition Awards”.

„Valoris te sună!” – O competiție a cunoștințelor și a entuziasmului

Am lansat concursul „Valoris te sună!” pentru a sărbători această aniversare specială. Competiția a fost una interactivă, care a implicat colegii într-un mod distractiv. Pe parcursul a 15 zile, am contactat telefonic colegii în ordine aleatorie și le-am adresat întrebări despre compania noastră. Cei care au răspuns corect au fost răsplătiți pe loc cu premii!

Această inițiativă a fost nu doar o modalitate de a sărbători, ci și de a evidenția nivelul impresionant de cunoștințe și dedicare al echipei noastre. Am fost plăcut surprinși de entuziasmul și participarea activă a colegilor, demonstrând încă o dată cât de bine ne cunoaștem și apreciem valorile și istoria Valoris Center. Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor!

„Employee Recognition Awards” – O inițativă care promovează excelența și colaborarea

Concursul „Employee Recognition Awards” a fost o inițativă special, menită să celebreze și să recunoască, de ziua Valoris, contribuțiile remarcabile ale colegilor noștri.

Membrii echipei noastre au putut să-și exprime aprecierea pentru munca și dedicarea colegilor lor, completând până la trei formulare prin care au putut să nominalizeze trei colegi. Mai departe, persoanele care erau nominalizate primeau anonim o înștiințare că au fost înscrise la concurs și un mesaj de apreciere, reflectând astfel cultura noastră organizațională, bazată pe spiritul comunității Valoris.

Premiile au fost numeroase, pentru că persoanele care au avut cele mai frumoase nominalizări au primit invitații la un festival de muzică foarte apreciat, dar și colegii care au depus nominalizări au fost pe lista celor premiați cu această ocazie.

Felicităm toți câștigătorii și le mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestei inițiative! Am fost martorii unui spirit de echipă extraordinar și a unei recunoașteri reciproce care ne întărește și ne motivează să continuăm să ne susținem unii pe alții.

O sărbătoare dulce la sediul Valoris Center

Pe 19 aprilie, de ziua Valoris, am organizat la sediul central din București o aniversare dedicată colegilor noștri, unde ne-am delectat cu tort și prăjituri. Ne-am bucurat împreună de relaxare și socializare, mulțumită realizărilor acestor 18 ani de succes.

Sărbătorirea celor 18 ani de Valoris Center a fost o reușită datorită implicării și entuziasmului tuturor colegilor noștri. Aici s-au format de-a lungul timpului nenumărați specialiști dedicați industriei de outsourcing, care au devenit profesioniști și care își pun zilnic talentul în slujba satisfacției clienților.

Împreună, am demonstrat că, prin colaborare și recunoaștere reciprocă, am creat un mediu de lucru unde am livrat, și livrăm în continuare profesionalism și excelență în soluții BPO, atât în România, cât și în afara țării.