Skip to content

Cum sa alegi partenerul potrivit pentru leasing de personal

Leasingul de personal este o solutie eficienta pe care cele mai multe companii o aleg atunci cand isi maresc echipele. Colaborarea cu o companie specializata in recrutare si leasing de personal atrage beneficii cum ar fi:

  • Accessul imediat la specialisti din industrii diverse
  • Flexibilitatea in gestionarea fortei de munca
  • Eficientizarea costurilor
  • Reducerea riscurilor ce pot sa apara atunci cand angajezi resurse

Selectarea partenerului de leasing potrivit este o decizie esentiala, care poate avea un impact semnificativ asupra dinamicii echipei tale. Iata la ce iti propunem sa te uiti atunci cand cauti o companie care ofera servicii de leasing de personal:

  1. Domeniile de expertiza

Este esential ca o companie ce ofera servicii de leasing sa aiba contacte si experienta in cat mai multe domenii, fie similare cu cel in care activeaza organizatia ta, fie chiar in acel domeniu. Recrutarea a devenit un proces din ce in ce mai specializat si este necesar ca furnizorii sa cunoasca specificul industriei, nuantele, provocarile, dar si reglementarile din fiecare zona de activitate. Expertiza in mai multe industrii ajuta la personalizarea serviciului pe care il primesti, astfel incat acesta sa fie adaptat atat industriei in care activezi.

  1. Optiunile de personalizare

Am mentionat adaptarea la industrie, insa, imediat ce ai confirmarea ca furnizorul are aceasta capacitate, te sfatuim sa te uiti si la flexiblitatea pe care acesta o poate oferi in raport cu organizatia ta. Fiecare companie este unica si iti vei dori un serviciu care sa ofere mai mult decat o abordare universala. Solutiile oferite ar trebui sa fie adaptate cerintelor tale unice, iar candidatii la care vei avea acces ar trebui sa fie aliniati cu obiectivele si cultura companiei tale, dar si cu si modelul operational al acesteia.

  1. Infrastructura tehnologica

Atat din punct de vedere hardware, cat si software, iti vei dori sa lucrezi cu o companie care sa foloseasca tehnologii HR avansate. Printre acestea se afla: automatizarile, capacitatea de a prelucra date cu respectarea cerintelor GDPR si sistemele de administrare de personal performante. In plus, conteaza disponibilitatea de a pune la dispozitie echipamente de lucru angajatilor in sistem de leasing, acesta fiind un avantaj pe care o companie de top il ofera. Elementele mentionate mai sus contribuie la securitatea si eficienta procesului, dar si la un timp de livrare rapid, cu rezultate calitative.

  1. Stabilitatea financiara

O companie stabila din punct de vedere financiar va fi capabila sa reziste fluctuatiilor economice si sa ramana un partener de incredere pe termen lung. In plus, astfel de companii investesc in profesionisiti si in tehnologie de ultima ora pentru a mentine un nivel ridicat de calitate a serviciilor.

  1. Respectarea reglementarilor

Chiar daca aceasta este ultima recomandare din lista noastra, te sfatuim sa o iei in serios.

Tinand cont de natura dinamica a schimbarilor legislatiei din domeniul muncii, furnizorul pe care il alegi pentru serviciul de leasing de personal trebuie sa fie mereu la curent cu schimbarile legislative.

In concluzie, alegerea partenerului de leasing potrivit este o decizie strategica care necesita o analiza atenta.

Specialistii Valoris HR au experienta in industrii diverse, de la software si securitate cibernetica, la retail, domeniul financiar si bancar, cel medical si multe altele.

Serviciile de recrutare si leasing de personal pe care le punem la dispozitie clientilor sunt personalizate, deoarece ne adaptam la specificul organizatiilor cu care colaboram si la obiectivele pe care acestea le au. Folosim sisteme IT performante si punem la dispozitie echipamente angajatilor recrutati in sistem de leasing de personal.

Suntem o companie stabila, ce foloseste expertiza acumulata in ultimii 18 ani de Valoris Center, un furnizor de incredere de servicii BPO, cu expertiza locala si internationala.

Partenerii carorara le oferim servicii de recrutare si leasing de personal apeleaza mereu la noi atunci cand au nevoie de astfel de servicii, iar acest lucru garanteaza calitatea cu care i-am obisnuit.

In concluzie, alegerea furnizorului pentru leasing de personal nu se rezuma doar la externalizarea functiilor de resurse umane; etse vorba despre un parteneriat cu impact asupra organizatiei tale.