Skip to content

Gestionarea Eficienta a Procesului de Recrutare: Cum simplifica si eficientizeaza specialistii Valoris HR procesul de angajare pentru compania ta!

Daca in compania ta s-au desfasurat recent procese de recrutare si selectie, te-ai intalnit cu singuranta cu cateva provocari, cum ar fi: lipsa de canditati potriviti, aplicari care nu sunt relevante pentru rolul pe care doresti sa il ocupi sau timpul prea scurt in care trebuie sa faci o inlocuire in echipa ta.

Pentru a depasi cu bine astfel de provocari, specialistii din echipa Valoris HR iti pun la dispozitie un portofoliul complex de solutii, pornind de la recrutare, pana la servicii de leasing de personal, payroll si administrare de personal. Datorita expertizei pe care am acumulat-o, iti garantam ca procesul de recrutare se va desfasura eficient, astfel incat tu sa ai access la cei mai relevanti candidati, in cel mai scurt timp.

Cum eficientizam procesul de recrutare?

In primul rand, experienta pe care o detinem in domeniul BPO, dar si in alte industrii pe care le gestionam este vasta si ne ofera capacitati avansate in recrutarea si selectia pentru roluri de specialisti si middle management.

Mai mult, ca furnizor specializat in solutii de recrutare, orice serviciu pe care il prestam este adaptabil in functie de compania si industria cu care lucram. Suntem alaturi de tine pe tot parcursul procesului si iti asiguram suport si dupa finalizarea acestuia.

Nu in ultimul rand, garantam calitatea la orice nivel al procesului si tinem cont de feedback-ul primit de la tine in discutiile periodice de calibrare. Pentru ca avem standarde inalte, ne setam mereu obiective ambitioase, tocmai de aceea partenerii nostri se bucura mereu de rezultate care le depașesc asteptarile.

Vrei sa stii cum decurge un proces de recrutare alaturi de o agentie specializata? Iata ce pasi urmeaza echipa Valoris HR pentru a-ti livra cei mai buni canditati:

  1. Creionam alaturi de tine profilul candidatului ideal;
  2. Demaram procesul de recrutare si folosim cele mai potrivite canale, in functie de complexitatea rolului;
  3. Organizam interviuri și aplicam evaluari personalizate si adaptate la specificul profilului pe care il cautam;
  4. Iti prezentam un shortlist cu candidații care intrunesc toate conditiile pentru postul tau, impreuna cu recomandarile noastre;
  5. Iti acordam suport in realizarea interviurilor cu candidatii selectati de noi;
  6. Iti punem la dispozitie serviciul nostru de leasing de personal pentru o gestionare mai eficienta a resurselor umane.

Timpul mediu de recrutare este de 21 de zile lucratoare!

Avem expertiza in recrutarea de Middle Management si Specialisti pentru industrii cum ar fi: telecomunicatii, software, sectorul bancar, medical si altele. Noi iti punem la dispozitie solutii eficiente, iar tu salvezi timp si castigi talente noi in companie!

 Cere acum o oferta personalizata!