Skip to content

Olimpiada Valoris 2023

Luna iunie a fost una plina de energie si voie buna la Valoris Center, pentru ca am sarbatorit impreuna cea de-a 11-a editie a celui mai iubit eveniment marca Valoris: Olimpiada.

Ziua de 10 iunie a fost perfecta pentru Olimpiada. Vremea a fost placuta, iar surprizele nu au incetat sa apara. Ca  in fiecare an, am pregatit provocari care sa testeze spiritul de echipa al concurentilor care s-au inscris la aceasta editie.

8 echipe au intrat in concurs, pregatite sa dea tot ce este mai bun ca sa castige marele premiu. Iar noi, desigur i-am surprins cu probe pe masura!

Proba 1 – Minesweeper

Am dat startul primei probe, care a necesitat concentrare maxima din partea colegilor nostri.  De-a lungul jocului, acestia trebuiau sa parcurga un traseu, fara sa calce pe “minele” ascunse. Cu multa iscusinta si atentie, concurentii au reusit sa ajunga la linia de finish.

Proba 2 – Traffic Jam

In cadrul acestei probe, am vrut sa testam cat de bine colaboreaza echipele inscrise in competitie. Desi am crezut ca aceasta etapa le va da batai de cap, colegii nostri ne-au dovedit contrariul si au rezolvat rapid provocarea “Traffic Jam”.

Proba 3 – Snake

Elementul cheie al acestei probe a fost coordonarea. Colegii nostri au avut de parcurs un traseu plin de obstacole. Pana aici, nimic iesit din comun, insa, pentru a incinge competitia, participantii au fost legati la ochi si nu au avut voie sa vorbeasca pe parcursul probei! Doar ultima persoana din sir putea sa vada traseul si sa ii coordoneze pe coechipierii sai.

Proba 4 – Space Panic

Patru concurenti au parcus un traseu, legati la ochi si coordonati de doi coechipieri care vedeau terenul. Cei patru aveau de recuperat cateva mingii, pe care trebuiau sa le arunce intr-un cos.

Proba 5 – Elephant Shower

Dupa efortul depus intr-o zi calduroasa, am decis sa-i racorim putin pe concurentii nostri! Pentru a face jocul si mai interesant, doi dintre ei trebuiau arunce cu apa din pahare de la distanta, intr-o galeta sustinuta de restul celor patru coechipieri. Credeti ca precizia a fost punctul lor forte?

Proba 6 – Finala – Splash&Dash

Marea finala a constat in doua etape: in prima, colegii au avut de colectat apa intr-o galeata cu ajutorul unui burete, iar in a doua parte, apa colectata era menita sa-i ajute pe concurenti sa sufle o minge de ping-pong dintr-un pahar in altul.

Proba Surpriza

Nu au lipsit deloc surprizele de la Olimpiada Valoris, asa ca am avut si o proba speciala dedicata tuturor angajatilor Valoris prezenti la eveniment. Chiar daca faceai parte dintr-o echipa sau nu, a fost momentul perfect pentru a arata ca stii ce inseamna sa te distrezi si sa castigi.

Le spunem si pe aceasta cale felicitari tuturor colegilor care au participat la Olimpiada Valoris in 2023! De abia asteptam sa va revedem la urmaroare editie!