Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Alexandrei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Alexandra – Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile lui si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Cred ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care oamenii, in general, trebuie sa le stie despre o persoana, este daca se pot baza pe ea, daca este de incredere, iar eu sunt. Imi place sa invat lucruri noi, sa cunosc oameni si cred cu tarie ca fiecare persoana are ceva de oferit din punct de vedere emotional, iar eu incerc sa ofer altora si sa ma incarc cu energia pozitiva a celor din jurul meu.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat Facultatea de Economie Generala in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Legat de viitor, iau lucrurile pas cu pas si ma gandesc tot timpul la evolutia mea atat in plan personal, cat si in plan profesional. Imi place mult domeniul in care lucrez acum si imi doresc sa cresc profesional cat mai mult in viitorul apropiat.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Visul meu de cand eram mic copil a fost sa fiu un lider, o persoana in care toata echipa cu care lucreaza să aiba incredere. Acest lucru se castiga, nu se impune, si lucrez constant sa devin propriul meu idol.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

In timpul liber imi place sa fac sport, sunt arbitru de baschet de aproape 6 ani. Imi place sa imi petrec timpul cu prietenii mei si sa citesc.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Ma ghidez dupa motto-ul “Fii persoana de care varianta ta mai tanara avea nevoie la un moment dat”.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris in noiembrie 2019.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Trebuie sa recunosc, experienta Valoris a fost si continua sa fie o provocare pentru mine, insa imi place. Simt evolutia mea de la o saptamana la alta si nu numai la nivel profesional. Project managerul nostru are un mare aport in cresterea mea constanta si reprezinta pentru mine un exemplu de profesionist pasionat si implicat si de prieten, in afara serviciului. Este intotdeauna pregatit si dispus sa isi ofere ajutorul atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult imi place increderea pe care o ofera Valoris tinerilor, ocaziile de a avea responsabilitate, de a coordona o echipa, de a fi baza piramidei acestui mare proiect.

  1. In final, ce mesaj ai pentru colegii tai din Valoris?

Este un sfat pe care mi-as fi dorit sa il aud si eu cand am intrat in domeniu si pe care mi-l spun frecvent: confortul este bun, insa a fi in afara zonei de confort inseamna evolutie, iar cu rabdare orice poate fi realizat. Trebuie doar sa ai incredere in tine.