Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Anei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Anei – Analist Calitate. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o persoana care isi doreste sa invete cat mai mult, timida in preajma oamenilor noi, dar foarte vorbareata dupa ce ajung sa ii cunosc. Sunt organizata si atenta la detalii. Iubesc animalele si florile. Am un iepuras, pe nume Caisa. Colectionez timbre, monede si bancnote.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat programul de Masterat Administrarea Afacerilor Comerciale la Academia de Studii Economice din Bucuresti, iar una dintre materiile mele preferate a fost Managementul Calitatii. Astfel, in viitor doresc sa invat cat mai multe lucruri si sa ma pot dezvolta din punct de vedere profesional catre acest domeniu.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Mereu mi-am dorit sa am un job la care sa lucrez cu placere si sa obtin rezultate in urma muncii depuse. Initial mi-am dorit sa fiu profesoara, apoi organizator de evenimente, dealer auto si chiar sa am propria afacere. De-a lungul timpului, aceste lucruri s-au mai schimbat, insa primul vis a ramas si tocmai se implineste.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Imi petrec timpul cu iepurasul meu, citesc, calatoresc (desi in ultimul an, nu a fost la fel de usor).

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Da. Acesta ma motiveaza si imi aminteste ca lucrurile bune si durabile sunt obtinute prin munca si dedicare, chiar daca exista perioade mai grele. Motto-ul este: „Success doesn’t happen to you. It happens because of you.”

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei in luna Decembrie 2020, ocupand postul de Agent relatii clienti pentru proiectul Unicredit Leasing. Am fost foarte emotionata, intrucat postul presupunea anumite interactiuni ce erau in afara zonei mele de confort, insa echipa este minunata, iar suportul oferit m-a ajutat sa ma dezvolt si sa invat foarte multe lucruri.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta Valoris a fost pana in prezent minunata, complexa, antrenanta si toate aceste lucruri mi-au permis sa imi dezvolt abilitati noi si sa le imbunatatesc pe cele vechi. Am invatat sa depasesc anumite bariere in comunicare, sa prioritizez sarcini, sa inteleg importanta lucrului in echipa.

Am intalnit oameni minunati si am acumulat foarte multe informatii importante pentru dezvoltarea mea profesionala si personala. Experienta Valoris continua si sunt pregatita pentru noi provocari!

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Echipa. Este unul dintre cele mai importante elemente care influenteaza perceptia mea asupra job-ului, iar faptul ca am intalnit colegi buni, comunicativi, care infrumuseteaza o zi grea de lucru, este un mare plus.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sa isi pastreze simtul umorului si pozitivismul. Sa fie rabdatori, intrucat orice lucru dificil are un scop si o rezolvare, iar satisfactia va fi pe masura.

Together we achieve more! Best Team Ever.