Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Anei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul din supereroii nostri, Ana – Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o persoana ambitioasa, imi place sa imi depasesc limitele si sa imi ocup timpul facand ceva constructiv in permanenta. Mereu sunt dornica de a invata lucruri noi pentru a ma dezvolta.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?  

Sunt in ultimul an la Facultatea de Finante si Banci din cadrul Academiei de Studii Economice, insa pe viitor as vrea sa ma dezvolt in domeniul managementului.

  1. Care a fost visul tau de când erai mic copil?  

Cand eram mica, imi doream sa fiu profesor. As putea spune ca jobul meu se aseamana putin cu cel la care visam, deoarece agentii preiau deseori mentalitatea si modul de lucru al team leader-ului si mi-ar placea sa stiu ca oamenii au ce invata de la mine.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?  

Imi place sa calatoresc, iar atunci cand am cateva zile libere prefer sa le petrec in afara Bucurestiului, in special la munte. Romania este o tara superba si cred ca mai am inca multe de vizitat. Am planuri de vacanta atat aici, cat si in strainatate, insa ma mandresc cu tara in care traiesc.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

In principal nu ma ghidez dupa un motto, dar consider ca daca nu am ce invata din grupul de oameni in care ma aflu, nu sunt in grupul potrivit.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?  

M-am alaturat echipei acum 8 luni, cand a luat nastere proiectul Glovo. Mi-am inceput activitatea pe pozitia de agent call center, iar in timp m-am dezvoltat si am promovat intr-o pozitie de suport, ajungand in prezent sa fiu team leader. Persoanele din jurul meu, atat cele din conducere, cat si colegii, m-au motivat si m-au ajutat sa evoluez pentru a ajunge unde sunt astazi.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

In Valoris suntem, inainte de toate, o mare familie. Am creat legaturi cu toti colegii mei atat din proiect, cat si cu cei din alte departamente. Pot spune ca am crescut alaturi de ei, odata cu proiectul.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?  

Cred ca cel mai mult imi place colectivul, dar totodata si proiectul deoarece consider ca mi se potriveste foarte bine. Este dinamic si asta ma mentine mereu conectata. Trebuie sa invat zilnic, sa ma documentez si sa ma autodepasesc. Cred ca cel mai frumos lucru este sa mergi cu drag la munca si sa castigi bani facand ceea ce iti place.