Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Andreei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Andreea – Analist CRM Support. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Cred ca majoritatea persoanelor care ma cunosc, stiu deja multe lucruri despre mine deoarece vorbesc foarte mult si sunt in general foarte deschisa cu toata lumea. Daca ar fi sa le spun ceva in plus, ar fi faptul ca imi place foarte mult sa rad si nu pot sa las sa treaca o zi fara sa glumesc.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am absolvit Facultatea de Informatica Economica, iar acum tocmai am trecut in anul 2 la Masterul de Informatica Economica din cadrul Universitatii Romano-Americana.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Mi-am dorit sa fiu doctorita sau cantareata, clasic.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Imi place foarte mult sa conduc, sa iau masina si sa plec prin diverse orase/locatii pe care sa le vizitez. De asemenea, imi place sa ma relaxez citind o carte buna in timpul liber.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Impropriu spus ca imi ghidez viata, insa imi place foarte mult un citat de F. M. Dostoievski: “The mystery of human existence lies not in just staying alive, but in finding something to live for.”

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris pe data de 13 octombrie 2020.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta Valoris mi s-a parut grea la inceput, insa fiind o fire ambitioasa, am luptat pentru a-mi indeplini scopul si a ajunge sa fac ceea ce imi place.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Imi place foarte mult faptul ca in majoritatea echipelor sunt oameni tineri, deschisi si foarte sociabili. De asemenea e foarte important si sentimentul de stabilitate pe care l-am simtit din momentul angajarii.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Nu stiu daca sunt eu in masura sa-mi sfatuiesc colegii cu ceva, insa daca ar fi sa le dau un sfat, este sa nu se dea batuti niciodata si sa fie perseverenti, deoarece rezultatele vor aparea cu siguranta.