Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Andreei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Andreea – Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

In adolescenta mi se spunea Dede. Imi placea fiindca inainte eram frustrata de faptul ca aveam un nume atat de des intalnit si ca celalalt nume, Daniela, simteam ca nu-mi apartine. Tot pe vremea aceea obisnuiam sa fiu introvertita si sa ma tem sa incerc experiente noi. Astazi imi iubesc numele, sunt extrovertita si intr-o continua cautare de experiente noi. Pe principiul acesta, o sa va spun si ca in prezent urasc sa alerg, sa dansez si sa gatesc. Asta ca peste cativa ani sa ma antrenez pentru vreun maraton de zeci de km, sa dansez ca Shakira si sa devin vreun Master Chef intr-un restaurant cu multe stele Michelin.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat facultatea Economie Agroalimentara si a Mediului, ASE Bucuresti. In prezent sunt masteranda in ultimul an tot in cadrul aceleiasi facultati, la programul de masterat Economia si Administrarea Afacerilor Agroalimentare. Nu am planuri de viitor pe termen scurt, dar, totusi, planuiesc ca intr-o buna zi sa ma stabilesc intr-o tara nordica.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Haha! Imi amintesc ca atunci cand eram mica visam sa devin politista si sa am o masina decapotabila rosie.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

De departe hobby-urile mele favorite sunt inotul si voluntariatul. Iubesc, de asemenea, sa merg la spectacole de teatru, sa conduc si sa calatoresc in Romania. In timpul liber obisnuiesc sa citesc, sa merg la antrenamentele de kickboxing si sa ies la plimbari lungi cu cainele meu. Aaa…si recent am introdus un nou hobby in rutina mea: fac sport acasa cu ajutorul platformei Yump. Buna initiativa!

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Nu obisnuiam sa-mi ghidez viata dupa un motto. Insa moartea tatalui meu mi-a schimbat complet viziunea despre viata. El avea o vorba pe care mi-o spunea destul de des “Azi tata, nu maine”. Nu-mi prioritizam lucrurile pe care voiam sa le fac sau pe care era necesar sa le fac. Ei bine, dupa 5 ani de la pierderea tatalui, pot spune ca acesta este motto-ul care mi-a schimbat viata.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris in data de 17 februarie 2020. Inca putin si se implineste un an de atunci. Amuzant este ca mi-am dorit din tot sufletul sa ma angajez pentru a nu mai sta asa mult timp acasa. Zis si facut. Am facut 3 saptamani de training si o saptamana de munca de la sediu, iar pe urma am revenit acasa. Acum imi place sa lucrez de acasa. Ma ajuta sa-mi gestionez timpul liber mai eficient.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Am avut o experienta tare placuta inca de la inceput, de la prima interactiune cu departamentul de HR. Lucrurile se misca rapid si eficient in cadrul companiei. Cautam un loc de munca care sa ma scoata din zona de confort si sa-mi dezvolte nivelul de adaptabilitate si tocmai asta am obtinut.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Sunteti tineri, energici si atenti la detalii. Mereu cautati sa imbunatatiti atmosfera din cadrul companiei. Imi place tare mult asta la voi!

  1. In final, ce mesaj ai pentru colegii tai din Valoris?

Pentru colegii care fac ca Valoris sa functioneze la acest nivel, sa continue munca grozava pe care o fac! Pentru colegii care se afla la inceput de drum in Valoris, sa fie ambitiosi si sa profite de fiecare oportunitate de a evolua.