Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Antoniei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Antonia – JR HR Business Partner. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Eu sunt Antonia, am 24 de ani, lucrez de 5 ani in domeniul Resurselor Umane, in special in Recrutare, si de o luna ocup functia de Junior HR Business Partner in departamentul de Dezvoltare Organizationala. Sunt o fire optimista si extroverta, simt ca ma regasesc atunci cand sunt inconjurata de oameni. Totodata apreciez si munca individuala, pe langa colaborarea in echipa. Am o profunda pasiune pentru arta, sub toate formele ei, indiferent daca e vorba de a crea sau de a admira.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am absolvit Facultatea de Psihologie in cadrul Universitatii Bucuresti, si m-am specializat pe ramura de Psihologie Organizationala. Am planuri mari pentru viitor, imi doresc sa cresc profesional si sa continui sa ma dezvolt in aria de Resurse Umane. Caut sa imi folosesc cunostintele acumulate in facultate precum si in cei 5 ani de recrutare pentru a contribui direct la dezvoltarea companiei.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Cand eram mica visam sa construiesc un adapost pentru animale abandonate unde sa pot oferi atat ingirjire veterinara celor ranite sau bolnave cat si un loc sigur pentru ei, incurajand adoptia prin vizite programate. Visam la o curte mare in care sa se poata bucura de timp in aer liber, nu doar custi mici de metal asa cum vazusem la adapostul din orasul meu natal.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Desi nu am mai dedicat atat de mult timp hobby-urilor mele in ultima perioada, imi place sa creez obiecte decorative din clay modelator si sa le pictez. De asemenea, fac si graphic design sau picturi digitale folosind diferite programe (Photoshop sau Adobe Illustrator).

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

“I know I have the body of a weak and feeble woman, but I have the heart and stomach of a king” – Queen Elizabeth I

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat companiei Valoris pe data de 17 August 2021, facand parte din echipa de Recrutare, iar incepand cu luna iulie fac parte din echipa de Dezvoltare Organizationala.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Am avut parte de cea mai frumoasa experienta profesionala de pana acum la Valoris. Avand ocazia sa invat si sa ma adaptez la o industrie diferita de ceea ce am experimentat in trecut, simt ca am evoluat si m-am dezvoltat atat personal cat si profesional. Am simtit mereu ca fac parte din echipa si am primit suport si apreciere pe parcursul celor doi ani, ceea ce m-a incurajat sa vreau mai mult de la mine. Am trecut prin perioade aglomerate si am gestionat si volume mari de activitate, ceea ce m-a determinat doar sa ma mobilizez si sa imi doresc sa depasesc provocarile cu succes.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult imi place spiritul de comunitate care a fost creat aici la Valoris, de la activitatile si concursurile desfasurate, pana la oamenii primitori si saritori din toate echipele cu care am interactionat.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sfatul meu pentru colegii din Valoris este sa accepte provocarile si sa fie deschisi la invatare, pentru a-si dezvolta propriile abilitati si a-si deschide orizonturile. Sa nu se dea inapoi de la construirea relatiilor si sa fie deschisi sa ceara si sa ofere suport atunci cand au ocazia. Daca arati proactivitate si preiei initiativa prin propunerea de idei noi sau gasirea modalitatilor de a efectua mai eficient task-urile, aduci un plus de valoare atat echipei cat si tie.