Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea lui Aurelian

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Aurelian – Junior Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile lui si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine. 

Ma numesc Nenciu Aurelian Valentin, am minunata varsta de 20 de ani, sunt o persoana energica care transmite un vibe bun, implicat si mereu deschis catre lucruri noi, fapt pentru care am aplicat pentru postul de Team Leader.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

In prezent sunt in anul doi la facultatea de Management, la Universitatea de Agronomie, Bucuresti. Momentan vreau sa ma concentrez pe actualul job si vreau sa fac performante cat mai mari.  Imi place foarte mult ceea ce fac, mai ales datorita faptului ca are legatura cu ceea ce studiez. 

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

De mic copil mi-am dorit sa fiu Manager sau Inginer iar acum muncesc pentru asta zi de zi. Mereu am preferat munca de birou.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Hobby-ul meu preferat, care s-a transformat si intr-un sport de performanta este ping-pong-ul (tenis de masa).

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Nu intotdeauna, dar motto-ul meu preferat este : „Trebuie sa-ti doresti sa fii puternic. Altfel, nu vei ajunge niciodata asa.”

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei acum 1 an si o luna.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta a fost una minunata pana in momentul de fata si sunt sigur ca va continua astfel. Am cunoscut oameni minunati, de la care am avut ce sa invat. Experienta m-a maturizat foarte mult si ii sunt recunoscator companiei Valoris pentru asta.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult apreciez promptitudinea si corectitudinea.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Un sfat bun presupun ca ar fi : Daca iti doresti cu adevarat un lucru, nu da inapoi niciodata si indeplineste-ti visul cu orice pret!