Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea lui Catalin

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul din supereroii nostri, Catalin – Project Manager. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile lui si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Îmi place să cred că sunt o persoană optimistă, dinamică și foarte implicată. Îmi place să ies din zona de comfort și să îmi testez abilitățile în fiecare zi.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?  

Am terminat facultatea de Psihologie în Padova, Italia. Scopul meu la acel moment nu a fost de a profesa în acest domeniu ci de a încerca să îmi lărgesc viziunea asupra lucrurilor incluzând și alte puncte de vedere.

  1. Care a fost visul tau de când erai mic copil?  

Țin minte că toată copilăria mi-am dorit să devin avocat, însă undeva pe drum s-a pierdut acest vis, fiind înlocuit de dorința de a avea un impact pozitiv în viețile celor din jurul meu.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?  

În mare parte îmi petrec timpul cu cei dragi, mai exact cu prietena și câinele meu, însă încerc să îmi fac timp și pentru o sesiune sau două de gaming, în funcție de caz.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Nu am un motto după care mă ghidez și nu cred că ar fi potrivit pentru personalitatea mea. Nu aș fi de acord să îmi bazez viața pe o frază sau o idee anume în condițiile în care ne confruntăm în fiecare zi cu situații noi și trebuie să ne adaptăm schimbărilor care intervin.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?  

Fac parte din echipa Valoris din Iunie 2019 când m-am alăturat proiectului Glovo pe poziția de Team Leader.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

A fost și este în continuare o experiență foarte plăcută. Am avut ocazia să cunosc foarte mulți oameni faini și să învăț câte ceva nou de la fiecare dintre aceștia.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?  

Cred că cel mai mult mă atrage spiritul de echipa care, ușor, ușor, se transformă în spirit de „acasă”. În momentul în care ajungi dimineața la muncă cu sentimentul că ai fi în mijlocul familiei, știi că ești în locul potrivit.

9. În final, ce sfat ai pentru colegii tăi din Valoris? 

Să persevereze în ceea ce fac, cu entuziasm și pozitivitate: orice situație pe care o întâlnim, oricât de negativă ar fi, gestionată cu zâmbetul pe buze este soluționată mult mai ușor și plăcut.