Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Florentinei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Florentina – Junior Project Manager. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o persoana ambitioasa si imi place sa lucrez cu oamenii. Imi plac activitatile care necesita rezistenta la stres. Ador animalele de companie, in special cainii si pisicile, chiar am si doua animalute in prezent. Sunt foarte empatica si cred foarte mult in integritate si corectitudine.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am finalizat Universitatea Politehnica din Bucuresti, specializarea: Antreprenoriat, Management si Ingineria Afacerilor atat facultatea, cat si master-ul. Ca planuri de viitor, imi doresc sa imi deschid o mica afacere de familie.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Visul meu a fost sa devin artist. Am practicat cursuri de chitara, canto si dansuri.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Imi place sa dansez, de regula merg la localuri cu specific latino. Fac si sport, insa cat îmi permite timpul liber. De asemenea, imi place sa ma plimb prin parc in fiecare seara.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Da. Motto-ul meu este: “Ambitia este un viciu, dar un viciu care poate deveni parintele unei virtuti”

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris in luna Septembrie 2019.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine până acum?

Experienta mea in Valoris a fost foarte buna, deoarece am reusit sa evoluez si sa ma dezvolt din punct de vedere profesional, avand oportunitatea de a deveni Junior Project Manager intr-un timp scurt si intr-o activitate cunoscuta si placuta mie, cea financiar-bancara.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult imi place colectivul. Sunt multi oameni minunati, carora le poti solicita ajutorul si de la care poti invata foarte multe. De asemenea, imi plac conceptul si diversitatea de proiecte pe care compania le are, avand posibilitatea de a invata multe domenii.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Daca vreti sa va dezvoltati din punct de vedere profesional si sa invatati cat mai multe domenii, la Valoris este un mediu propice.