Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea lui Florinel

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Florinel – Junior Workforce Management Analyst. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile lui si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o persoana destul de timida, in special cand vine vorba de a interactiona cu oameni pe care nu ii cunosc. Unul dintre motivele pentru care am aplicat prima data pentru o pozitie de Agent Call Center a fost pentru a scapa de latura aceasta de introvertit.

Ce as mai putea spune despre mine este ca mereu incerc sa gandesc „outside the box”. Consider ca orice lucru poate fi imbunatatit, atat timp cat stii cum sa-l privesti.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Inca nu am terminat facultatea. Sunt in anul 3, la Universitatea Titu Maiorescu, specializarea Contabilitate si Informatica de gestiune. Pe viitor nu am in plan sa urmez acest profil, ci sa urmez un curs de programare deoarece sunt pasionat de cativa ani de partea de Web Design, insa nu am acordat foarte mult timp.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Primul meu vis de cand eram copil a fost sa devin fotbalist. Nu era zi in care sa nu merg cu prietenii sa ne jucam football, fie vremea oricat de rea.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Am devenit o persoana destul de sedentara in urma unei accidentari la football de acum cativa ani. Acum imi ocup timpul liber in mare parte cu jocuri pe PC, precum League Of Legends (daca vrea cineva sa jucam imi puteti da mesaj pe Teams).

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Nu am un motto dupa care imi ghidez viata, insa mereu fac lucrurile in stilul meu si consider ca orice lucru iese cel mai bine atunci cand il faci in stilul tau.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei pe 15 Iulie 2019, pe pozitia de Agent Call Center.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta mea a fost una placuta si in continua crestere. In decursul unui an si 7 luni, am obtinut doua promovari, prima ca Team Leader si a doua ca Workforce Management Analyst.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult imi place colectivul.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sa se concentreze pe dezvoltarea lor personala, iar oportunitatile vor veni de la sine.