Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Leliei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Lelia Muresan – Analist Calitate. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o persoana activa si perspicace, incerc sa gasesc soluții la orice problema si imi place foarte mult sa imi ajut colegii, imi place sa ii ascult si sa le fiu aproape. De asemenea, iubesc job-ul meu si activitatea pe care trebuie sa o desfasor. In final, recompensa cea mai placuta este sa imi vad colegii fericiti si cu rezultate maxime.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat facultatea de Economia Comertului, Turismului si Serviciilor in cadrul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti.

Ca planuri de viitor, nu imi place sa imi fac prea multe planuri, sunt o persoana spontana si las lucrurile sa isi urmeze cursul natural, totusi mi-as dori foarte mult ca spre sfarsitul carierei profesionale (sau poate chiar mai devreme) sa imi infiintez o crama.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Cand eram copil mic imi doream foarte mult sa devin profesor si incercam sa dau lectii ursuletilor de plus. In cele din urma, aparent, nu sunt foarte departe de visul meu si cred ca parcursul nostru in viata este influentat si de visurile din copilarie.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

In timpul liber imi place foarte mult sa imi dedic timpul prietenilor, sa dansez si pe timpul iernii incerc cat mai mult sa ma dau cu snowboard-ul. De asemenea, imi place foarte mult sa calatoresc si sa conduc.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Fool me once, shame on me. Fool me twice, shame on you.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

Fac parte din echipa Valoris din luna Noiembrie, 2020.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Valoris pentru mine a devenit o mare familie. Din primele zile pe proiectul meu am putut sa gasesc ajutor pentru orice problema intalnita si am fost intampinata cu multa prietenie si energie pozitiva, lucruri de care am avut foarte multa nevoie la momentul respectiv. Am avut parte de oameni deosebiti care m-au ajutat sa imi imbunatatesc rezultatele, care m-au ajutat sa imi depasesc conditia si care m-au incurajat sa trec peste orice obstacol.

Am dobandit multe cunostinte si acest job m-a ajutat sa comunic mult mai bine cu oamenii, m-a ajutat sa intalnesc foarte multe tipuri si caractere de oameni si m-a invatat cum sa imi pastrez calmul indiferent de problema intalnita, deoarece pentru orice problema intotdeauna exista si o rezolvare. Am invatat sa comunic mult mai deschis si sa am incredere in persoanele de langa mine, sa ma bucur mult mai mult pentru fiecare reusita si sa invat sa imi asum fiecare greseala.

Per total, experienta Valoris pentru mine a insemnat o mare schimbare in viata mea, o schimbare care m-a ajutat sa am un parcurs profesional foarte bun si de care sunt foarte mandra.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult la aceasta companie mi-a placut din prima colectivul. Am avut parte de colegi saritori si foarte sufletisti care m-au ajutat sa trec cu bine peste orice problema intampinata. De asemenea, imi place foarte mult faptul ca ne sunt oferite diferite oportunitati de a ne relaxa (teambuilding-uri, Olimpiada Valoris, concursuri), consider ca este foarte important sa iti unesti colectivul si prin astfel de activitati. Iar in cele din urma, imi place foarte mult ca ne sunt oferite diferite oportunitati de dezvoltare personala cu ajutorul diferitelor traininguri si cursuri.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Pentru colegii mei din Valoris am urmatorul sfat: Munciti pentru visurile voastre si incercati sa va bucurati de fiecare moment.