Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Lorenei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Lorena – Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

O sa incep prin a spune ca de fiecare data cand este necesar sa ma autodescriu imi e foarte greu sa fac asta, pentru ca pot sa fiu in foarte multe feluri si depinde foarte mult cum ma percepe fiecare. Sunt de foarte multe ori perceputa ca fiind aroganta, desi, mai degraba, prefer sa nu ma bag neinvitata intr-o discutie / intr-un grup. Sunt impulsiva si vorbesc mult (prea mult cateodata), dar daca ai rabdare cu mine, dupa ce trec cele 5 minute de aberat, ma revizuiesc si repar ce am stricat ­čśŐ.

Sunt incapatanata si merg pana in panzele albe, atat timp cat stiu ca am dreptate. Am foarte mare incredere in mine si in ce pot, lucru care m-a ajutat in foarte multe situatii de-a lungul timpului. Cel mai bine ma concentrez cand sunt pusa sub presiune si cand trebuie sa iau decizii de moment.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat Facultatea de Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Nu am avut un vis anume, nu m-am visat nici printesa, nici astronaut, nici doctor.. ­čśŐ Motiv pentru care am si ajuns sa termin facultatea de mai sus. Nu am putut sa ma hotarasc unde sa aplic nici macar in ultimul moment, asa ca m-am focusat pe ce skill-uri am si am hotarat ca reusesc sa comunic si sa lucrez foarte bine cu oamenii.. so, here I am.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Sunt mama si asta imi ocupa mare parte din timp, dar cand nu fac asta, sunt pasionata de gaming, imi place sa ma plimb in natura, sa ies cu prietenii si sa vorbim despre orice – sa fac orice ma face sa ma simt bine in momentul respectiv.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Daca nu v-ati dat seama deja – nu am un plan, nu ma ghidez dupa unul, merg cu valul. ­čśŐ Daca exista un motto pentru treaba asta, nu l-am cautat, poate mi-l spuneti voi. ­čśŐ

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

In noiembrie 2022, acum aproximativ 7 luni.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Am inceput in noiembrie sa lucrez ca operator Call Center, iar din iunie am promovat ca Team Leader pe acelasi proiect. E necesar sa mentionez ca e primul job serios, inainte de el fiind studenta, iar apoi fiind ocupata cu cel mic. Lucrez de acasa, ceea ce a fost si este foarte important pentru mine.

Inca din timpul interviurilor de angajare mi-am format o parere pozitiva despre companie, prin organizarea si atitudinea oamenilor cu care am intrat in contact. In continuare, lucrurile s-au derulat foarte linear. Imi place ca toata lumea stie ce trebuie sa faca fara sa ne incurcam reciproc si ca, atat timp cat te concentrezi si esti focusat ca in cele 8h de munca sa dai un randament bun, nimeni nu are nicio treaba cu tine, nu te preseaza nimeni inutil. De asemenea, nu-ti sare nimeni in cap daca ai o zi mai proasta si exista intelegere pentru orice situatie.

Ne permitem sa vorbim deschis si toata lumea este ascultata, indiferent de pozitia pe care o ocupa.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Este foarte important pentru mine sa nu lucrez din obligatie, sa pot sa intru relaxata la job si sa am libertate de miscare – sa pot sa am liber daca intervine ceva si sa am cu cine discuta daca intampin o situatie urgenta. Ma bucur sa spun ca pana in acest moment toate criteriile sunt indeplinite. O sa pun accent pe faptul ca lucrez cu drag si, desi sunt momente cand e solicitant si obositor, nu am avut niciun moment in care sa simt ca nu mai pot, ca sunt suprasolicitata si ca nu mai am chef sa ma conectez si a doua zi.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sa profite de orice oportunitate, sa nu ramana descurajati daca au un moment de esec si sa nu se incarce cu probleme care nu sunt ale lor / nu depind de ei. Sa aiba curaj sa vorbeasca si sa aiba foarte mare incredere in ei si in ce pot. De asemenea, sa se concentreze pe ce conteaza pentru ei si fericirea / bunastarea proprie, pentru ca o sa reuseasca sa o emane si celor din jur.