Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Marinelei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Marinela – Trainer. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Imi este usor sa vorbesc oamenilor despre orice, mai putin despre mine. Tot ce pot spune este ca sunt o fire ambitioasa si competitiva, imi place sa lucrez cu si pentru oameni. Ma simt motivata atunci cand vad ca participarea mea la implinirea unui scop a fost benefica.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Pe viitor mi-ar placea foarte mult sa imi iau un food truck, sa imi fac un burger brand personalizat si sa pot participa cu acesta la festivaluri culinare. Momentan, testez retetele de burger pe ai mei si imi stabilesc teluri pe perioade scurte. Nu imi fac planuri marete de viitor pentru ca ma simt mai confortabil sa imi stabilesc tinte mici dar realizabile, care sper ca ma vor duce exact acolo unde trebuie sau merit sa ajung.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Mi-am dorit sa fiu avocat, asta pentru ca sunt un bun orator.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Fiind mamica, as putea spune ca hobby-ul meu este sa-mi vad copilul zambind zi de zi, iar pentru asta imi dedic tot timpul liber. Ador plimbarile cu pustiul meu, vacantele, gatitul, bataile cu perne, cititul povestilor sau vizionarea de anime-uri toata duminica. Urmaresc cu interes documentare, in special despre casa regala a Marii Britanii si Egiptul antic.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

A sustine un principiu nu se limiteaza la a scrie undeva despre el. Inseamna sa crezi in el si sa te comporti ca atare. Pentru mine cred ca cel mai aplicabil ar fi “Train your mind to see the good in everything. Positivity is a choice” – „Antreneaza-ti mintea in a vedea binele in tot ce ne inconjoara. Pozitivitatea e o alegere”.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris in octombrie 2019.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Este o experienta minunata. Am facut parte din doua proiecte si ma mandresc sa spun ca am intalnit oameni de la care am invatat, oameni de la care inca invat dar si oameni pe care i-am invatat. Sper, in continuare, ca acest ciclu „vicios” sa continue pentru ca suntem intr-o continua dezvoltare, atat profesionala cat si personala.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Diversitatea proiectelor si oamenii cu care lucrez.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sa ramana la fel de dedicati si de minunati cum au fost pana acum, pentru ca doar asa vom avea in continuare rezultatele optime. Keep on the good work!