Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea lui Sibel

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Sibel – Sales & Marketing Specialist. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Primul lucru pe care îl pot spune despre mine este că sunt o persoană optimistă, care preferă să vadă partea bună a lucrurilor. De asemenea, îmi place să fac multe liste de „To Do”, aproape pentru orice.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

În prezent, sunt studentă în ultimul an, la programul de masterat Managementul Marketingului, din cadrul Facultății de Marketing. După ce finalizez această etapă, plănuiesc să mai fac câteva cursuri suplimentare, care să mă ajute să mă dezvolt ulterior, în cadrul acestui domeniu frumos.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Când eram copil, visam să devin prințesă și să ajut lumea să devină un loc mai bun. Eram un mic fan al desenelor cu Barbie.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Îmi place foarte mult să citesc, în special cărți pentru dezvoltare personală. Preferata mea este „Cum să ai o zi bună” de Caroline Webb. De asemenea, mi se par fascinante și acele cărți biografice, în care este descrisă viața femeilor musulmane.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Da, știu că probabil l-ați auzit peste tot, dar este un motto în care cred cu tărie: „Nu există nu pot, există nu vreau”. Consider că pentru lucrurile care ne plac, la care visăm, pe care vrem să le realizăm, există mereu o motivație puternică.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alăturat echipei Valoris în luna mai a anului 2019.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Pot spune că a fost și este o experiență importantă din viața mea pentru că este primul meu job din domeniul Marketingului. Am pornit de la zero, am învățat foarte multe lucruri și mi-am dat seama că imaginația nu are și nici nu trebuie să aibă limite. Ușor, ușor, încep să îmi îmbunătățesc abilitățile de lucru în echipă și inteligență emoțională.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Am apreciat și o să apreciez mereu atitudinea deschisă a colegilor mei, de la care am învățat că totul este posibil. M-au ajutat tot timpul, de când am venit în companie și până în prezent și mi-au demonstrat că împreună putem găsi o soluție pentru orice aspect.

  1. In final, ce mesaj ai pentru colegii tai din Valoris?

I-aș sfătui să fie deschiși să ceară ajutorul atunci când au nevoie și să își amintească constant care este motivația lor.