Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Stefanei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul din supereroii nostri, Stefana – Recruitment Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile lui si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoasem mai bine.

Imi place sa cred ca sunt o persoana pozitiva, in cautare activa de noi provocari, oportunitati si experiente.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, specializare Resurse Umane din cadrul Universitatii Bucuresti. In prezent, urmez cursuri de master si imi doresc sa le si finalizez.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Toata copilaria mi-am dorit sa fiu actita sau cantareata. In Gimnaziu si Liceu am facut parte dintr-o trupa, unde am fost solista. De asemenea,  am fost protagonista in diverse piese de teatru pe perioada liceului. Ulterior, m-am mutat in Bucuresti iar prioritatile mele s-au schimbat.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Timpul liber prefer sa il petrec cu cei apropiati, sa vizitez locuri noi si sa vizionez filme sau sa citesc carti si articole, preferatele mele fiind cele din perioada nazista.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Nu imi ghidez neaparat viata dupa un motto, insa am un citat preferat „Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume! Mahatma Gandhi”.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris la inceputul anului 2018, pentru postul de Analist Recutare.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Uitandu-ma in spate, realizez faptul ca am crescut mult, atat profesional, cat si personal. Asadar, experianta Valoris pentru mine a fost una foarte productiva si cu siguranta va contiuna in acelasi ton.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Imi plac oamenii de aici si inspiratia pe care mi-o ofera acestia! Pentru mine atmosfera de lucru reprezinta un factor foarte important, iar colegii mei au avut intotdeauna grija de acest aspect.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Cred ca sfatul meu ar face referire la increderea in sine, fundatia pe care se asază intreaga viata. Pe mine m-a ajutat sa construiesc lucrurile frumoase din viata mea, inclusiv din punct de vedere profesional.