Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea lui Vlad

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul din supereroii nostri, Vlad – Back-up Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile lui si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Numele meu este Vlad, dar in cadrul companiei raspund la diferite porecle. Am 21 de ani si sunt inca student. Imi place muzica rock si in prezent sunt Back-up Team Leader pe proiectul Bitdefender.

  1. Stim ca nu ai terminat inca facultatea, dar spune-ne, care sunt planurile tale pentru viitor?  

Intr-adevar, sunt in anul 3 la Facultatea de Cibernetica Economica in cadrul Universitatii Bucuresti. Ca planuri de viitor, nu pot spune ca am deja ceva stabilit. Momentan ma bazez pe proiectul BD si voi vedea cu timpul ce oportunitati se vor ivi.

  1. Care a fost visul tau de când erai mic copil?  

Visul meu cand eram mic era radical diferit fata de ceea ce fac in prezent. Visam la a fi inginer constructor, insa punand mana pe primul PC, la un moment dat, planurile s-au schimbat brusc.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?  

Hobby-urile mele sunt vaste. De la a merge la concerte/festivaluri, la a sta si desena cu orele, pana la a face expeditii montane sau pur si simplu la a-mi lua cortul si rucsacul in spate si a pleca prin tara.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Nu l-as numi chiar un motto, dar da: toti murim o singura data.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?  

Echipei m-am alăturat acum un an si 2 luni, pe un proiect total diferit. Ulterior, am schimbat echipa si am reusit sa avansez treptat aici.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Una placuta, in unele momente stresanta si epuizanta, dar per total una pozitiva. Tind sa cred ca o echipa unita face diferenta in majoritatea cazurilor si face ca ziua sa treaca mai usor.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?  

Echipa, oamenii, diversitatea si ambientul, cel putin din echipa din care fac parte in prezent.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?  

Work hard, intr-un final toti muncim pentru un scop, un salariu sau poate pentru a cunoaste oameni noi si a ne face prieteni, dar nu va stresati prea mult si cereti ajutorul cand e nevoie pentru ca nimeni nu-i perfect.