Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Ralucai

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul din supereroii nostri, Raluca, Junior Project Manager. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stim despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o fire prietenoasa, ambitioasa, sociabila, orgolioasa si uneori impulsiva :). In rest, imi place sa cred ca sunt o persoana organizata care reuseste sa realizeze ceea ce isi propune.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Anul acesta m-am inscris la Universitatea “Artifex” din Bucuresti, domeniul de studii fiind Administrarea Afacerilor. Momentan, imi doresc sa ma dezvolt foarte mult din punct de vedere profesional si sa asimilez cat mai multe informatii care sa ma ajute sa am rezultate foarte bune.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Visul meu a fost intotdeauna sa fac ceva semnificativ, care sa aduca schimbari in bine. Imi place sa cred ca au fost momente in care am reusit :).

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Ca oricine, imi place sa ma plimb prin parc si sa ma uit la seriale. In plus, cand reusesc sa imi fac timp, imi place sa merg in locurile in care am copilarit, asta ma linisteste foarte mult.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

“Niciodata sa nu spui niciodata”.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

In urma cu 4 ani si 8 luni.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Din momentul in care am ales sa fac parte din echipa Valoris am inceput sa ma schimb foarte mult si sa imi doresc sa invat cat mai multe lucruri. Aici am plans, am ras, am avut realizari, dar si esecuri. Asta m-a ajutat sa ma dezvolt ca om si sa stiu unde mai am de lucrat daca imi doresc mai mult de la mine.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Imi place ca mereu exista o solutie pentru orice situatie si ca lucram in permanenta cu oameni implicati, care sunt mereu dispusi sa ajute.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sa fie in continuare la fel de energici si plini de viata!