Skip to content

Pasi mici pentru un viitor mai bun | Cum ne-am implicat in 2021

Anul 2021 a fost un an cu multe provocari si bucurii deopotriva. Cu siguranta, fiecare am avut de infruntat anumite obstacole, temeri sau situatii mai putin placute. Totusi, trebuie sa ne aducem aminte ca exista persoane a caror situatie este mult mai grea. Noi, la Valoris Center, punem accentul pe responsabilitatea sociala, pentru ca doar asa putem deveni mai buni si ne putem ajuta unii pe ceilalti. An de an ne dorim sa contribuim la bunastarea celor din jur, vrem sa aducem cateva zambete si dorim sa usuram viata oamenilor mai putin norocosi.

In 2021 obiectivul nostru a fost sa fim alaturi de copiii si tinerii din centrele de plasament din sectorul 3, in colaborare cu Consiliul Tinerilor Insititutionalizati si YouHub Association România. Am organizat actiuni dedicate celor mici, pentru a acoperi intreg anul de bucurii. Iata calendarul faptelor bune facute in cadrul Valoris Center in 2021:

  • Primavara – inflorim zambete

Luna martie s-a transformat pentru noi intr-un moment special, in care i-am putut ajuta pe cei mai mici dintre copii. Astfel, am donat un numar mare de scutece si lapte praf pentru copiii aflati in centrele de plasament din sectorul 3. Acest fapt ne-a umplut inimile de bucurie, pentru ca stim cat de greu este pentru aceste institutii sa achizitioneze frecvent cele necesare, atat de importante pentru cei mici.

  • Vara – bucuria transmisa prin distractie, socializare si educatie

Luna august ne-a prins cu multa energie si dorinta de fapte bune. Asadar, ne-am propus sa aducem cat mai multe zambete si am reusit. Ne-am dorit ca fiecare copil sa aiba parte de momente de neuitat, pentru ca stim cu totii cat de frumoasa este copilaria, mai ales cand vine vacanta. Consiliul Tinerilor Institutionalizati a organizat o tabara pentru 30 de copii la Brasov, iar Valoris Center a sponsorizat cazarea pentru toata perioada. Aici, cei mici au participat la diverse workshop-uri, drumetii si activitati distractive.

Pentru ca am vrut sa ne implicam mai mult, intr-una din zile am organizat un workshop cu copiii, eveniment la care au participat colegele noastre de la departamentele de Marketing, HR și Training. Copiii prezenti la workshop s-au bucurat de o zi frumoasa in care au dansat, s-au jucat, au luat parte la diverse activitati educative, dar mai ales s-au distrat impreuna.

Ca urmare a acestui workshop, am considerat ca cei mici merita rasplatiti pentru raspunsurile bune si implicarea de care au dat dovada, asa ca am  organizat o plimbare la Dino Parc Rasnov, unde copiii s-au bucurat de o plimbare in lumea dinozaurilor si de multa, multa voie buna.

  • Toamna – sprijin pentru viitor

Luna septembrie marcheaza un moment important pentru toti elevii, responsabilitatea sociala fiind si mai importanta in astfel de momente. Consiliul Tinerilor Institutionalizati ne-a solicitat sprijinul pentru acest moment special din viata fiecarui copil. Asadar, echipa Valoris Center a donat necesarul de rechizite pentru 400 de copii care provin din medii defavorizate. Pretuim educatia si consideram ca fiecare copil trebuie sa aiba acces la ea, de aceea sprijinim si sustinem astfel de actiuni.

  • Iarna – incheiem anul cu Magia Craciunului

Cu totii avem un sentiment aparte in luna decembrie, este o luna a magiei, a darurilor si a faptelor bune. De data aceasta, am decis sa aducem cate un zambet fiecarui copilas. Cu ajutorul lui Mos Craciun si in colaborare cu prietenii nostri de la YouHub Association Romania, am reusit sa aducem magia pentru 165 de copii si tineri, in cadrul unui eveniment la care am participat cu drag.

La sediul Valoris Center am impachetat impreuna cu colegii nostri cadourile pentru copii si ne-am asigurat ca acestia vor primi exact ce i-au scris Mosului ca isi doresc. Am pornit cu emotii catre Teatrul Evreiesc de Stat, unde copiii au avut parte de un spectacol de magie, iar noi ne-am bucurat de zambetele si cantecele lor. Putem afirma ca a fost o zi cu adevarat emotionanta. Am facut cunostinta cu copiii, am ras impreuna, l-am primit pe Mos Craciun si ne-am bucurat impreuna de magia Sarbatorilor de iarna.

La Valoris Center facem pasi mici pentru un viitor mai bun si incercam sa ne implicam pe tot parcursul anului in astfel de actiuni caritabile, alaturi de colegii nostri. Responsabilitatea sociala este ceea ce ne poate ajuta sa evoluam ca societate. Suntem mandri sa ajutam, iar in 2022 ne propunem sa aducem si mai multe zambete pe chipurile copiilor care au nevoie de ajutorul nostru.