Skip to content

Suport campanii publicitare, telesales

Atrageti noi clienti!

Cu serviciul Telesales oferit de Valoris Center puteti sustine o campanie agresiva sau o campanie targetata de vanzari. Cei mai buni agenti ai nostri, cu experienta in Telesales, vor contacta potentialii dumneavoastra clienti si vor incheia vanzarile prin telefon, reducand astfel costurile de achizitie de noi clienti.

Contributia Valoris

Daca doriti sa implementati o campanie agresiva de vanzari, Valoris detine expertiza de a implementa o solutie integrata si eficienta.

Profesionistii nostri contacteaza potentialii clienti, creaza modelul specific de actiune, combat eventualele obiectii si incheie vanzarea la telefon. Astfel, aveti garantia cresterii cifrei de afaceri printr-un canal alternativ de vanzare.

Pentru ca sustinem eficienta si rentabilitatea fiecarui proiect, campaniile Valoris pot rula in sistem de lucru partajat sau dedicat, in functie de complexitate si volum, pentru eficientizarea costurilor si cresterea profitabilitatii. Echipele dedicate se adreseaza proiectelor cu capacitate mare de absortie si volum intens de activitate, in timp ce in sistemul de lucru partajat agentii gestioneaza concomitent mai multe proiecte cu volume de activitate reduse si fluctuante.

Rezultatul asocierii serviciului Valoris Telesales cu tehnologia avansata si cu un program de control al calitatii la cel mai inalt standard, furnizeaza cele mai bune oportunitati de profit pentru compania dumneavoastra.