Skip to content

Valoris Center in finala ECCCSA 2021

Suntem incantati sa va anuntam ca, in anul 2021, Valoris Center se regaseste in finala prestigioasei competitii europene The European Contact Centre and Customer Service Awards (ECCCSA). ECCCSA este cea mai importanta competitie si totodata cel mai mare eveniment dedicat industriei de contact center din Europa.

La editia anterioara s-au inscris companii din 26 de tari, iar participantii sunt profesionisti in relatii cu clientii si domeniul de externalizare a serviciilor.

Competitia selecteaza initativele performante din domeniu, care sunt apreciate pentru inovatie si pentru profesionalismul de care dau dovada in prestarea serviciilor de customer care.

„In 2021, an in care sarbatorim 15 ani de la infiintarea Valoris, calitatea de finalisti la competitia europeana ECCCSA ne bucura nespus, deoarece reprezina o recunoastere la nivel international a realizarilor echipei Valoris din toti acesti ani.” Cristina Man, Director General Valoris Center 

Valoris Center la ECCCSA

Ne regasim cu bucurie pe lista finalistilor la doua categorii si asteptam cu nerabdare Awards Evening din Londra, cand se vor anunta castigatorii.

În acest an ne-am calificat la categoria Best Outsourcing Partnership, alaturi de partenerii nostri de la Sodexo. Suntem incantati ca acest parteneriat este demn de o astfel de competitie, datorita contributiei comune din partea ambelor companii la o relatie bazata pe comunicare, feedback si imbunatatire continua a serviciilor oferite utilizatorilor finali.

A doua categorie la care ne-am clasat ca finalisti este Contact Centre of the Year, ceea ce demonstreaza ca Valoris este o companie ce ofera avantaje competitive la nivel local si international, datorita efortului comun al echipei noastre de specialisti. Astfel, experienta si dedicarea lor sunt recunoscute prin reusita noastra la aceasta competitie.

Pe data de 23 noiembrie vom fi prezenti la evenimentul de decernare a premiilor ECCCSA din Londra. Cu siguranta ca ne dorim sa castigam la cele doua categorii si suntem onorati sa ne numaram printre finalisti alaturi de companii recunoscute la nivel mondial.