Skip to content

Valoris Center Serbia

Suntem incantati sa va anuntam ca, incepand cu luna mai, am deschis un nou sediu operational in Belgrad, Serbia!

Timp de 16 ani ne-am dedicat serviciilor de BPO pe piata din Romania, iar rezultatele ne-au demonstrat ca am evoluat. Tocmai de aceea, prin expansiunea companiei, ne vom consolida prezenta si pe piata internationala de BPO.

Serbia este o tara frumoasa, cu oameni capabili, profesionisti si vorbitori de limbi straine, asadar am ales ca urmatorul nostru punct de lucru sa fie aici. Din Serbia vom continua sa livram rezultate excelente clientilor nostri, in cadrul unui numar mai mare de proiecte, in mai multe limbi straine.

Activitatea se va desfasura in regim hibrid, cu posibilitatea de a lucra direct la sediul din Belgrad, iar pana la finalul anului, ne asteptam sa avem o echipa de 50 de persoane. Noul sediu din Serbia ofera aceleasi solutii de calitate pentru clienti, precum punctul de lucru din Romania.

In ultimele luni, am fost implicati intr-un amplu proces de planificare, iar echipa care s-a ocupat de inaugurarea noului sediu s-a asigurat ca totul se desfasoara conform planului. Cu perseverenta si profesionalism, suntem mai mult decat incantati sa va anuntam ca primii colegi care vor lucra din Serbia se afla deja in training, iar noi le dorim mult succes.

Impreuna vom reusi sa ne dezvoltam si sa cream o comunitate unita de profesionalismul si spiritul de echipa cu care suntem deja obisnuiti la Valoris!