Skip to content

Mini-Olimpiada Valoris

In luna iunie am organizat un eveniment dedicat copiilor, alaturi de Centrul de zi pentru copii, “Casuta Sperantei’’, din Pantelimon, ocazie cu care ne-am dorit sa le aducem zambetul pe buze celor mici. Am ales chiar data de 16 iunie, care a fost pentru ei si ultima zi de scoala, asa ca am sarbatorit impreuna inceputul mult asteptatei vacante de vara.

Ce este Centrul de zi pentru copii “Casuta Sperantei’’ din Pantelimon?

Este o institutie de suport activ, acordat copiilor ce provin din familii defavorizate, cu risc de excluziune sociala, ale caror venituri sunt insuficiente pentru acoperirea nevoilor pe care cei mici le au. Centrul asigura activitati de ingrijire, educatie, recreere, socializare si consiliere pentru copiii din cadrul acestuita. Scopul final al centrului este sa previna abandonul scolar si pe cel familial.

Misiunea institutiei este una in care credem si noi, la Valoris Center. Ne dorim sa fim aproape de cei mici si sa sustinem comunitatile locale din care acestia fac parte.

Ce activitati le-am pregatit copiilor?

Cu dorinta de a aduce bucurie celor mici, ne-am mobilizat si am organizat activitati recreative, adica o mini-Olimpiada Valoris, asa cum am numit-o noi. Olimpiada Valoris este un eveniment cu traditie in compania noastra, la care participa anual colegi din toata tara, care concureaza pentru premiile atractive puse in jos.

Ne-am bucurat foarte mult ca am reusit sa petrecem timp alaturi de cei mici, iar ei au fost foarte receptivi si dornici sa participe la toate probele din concurs. Am avut chiar si o mica petrecere, fiindca printre noi erau cativa sarbatoriti. Ne-am distrat de minune impreuna si ne dorim sa repetam aceasta experienta.

La sfarsit am facut si premierea, unde toti copiii au fost recompensati cu premii pentru implicarea lor. Astfel, am sarbatorit finalul competitiei, intr-o atmosfera de bucurie si de sustinere, astfel incat fiecare participant sa se simta valorizat.

In plus, Valoris Center a donat Centrului de zi pentru copii, “Casuta Sperantei’’, din Pantelimon 20 de calculatoare echipate complet, care sunt deja folosite de micii nostri prieteni.

Pentru ca ne dorim sa fim in continuare alaturi de cei mici, i-am incurajat pe colegii de la Valoris Center sa doneze carti, cu care vom amenaja o biblioteca pentru copiii de la Centrul “Casuta Sperantei” din Pantelimon, aceasta fiind doar una dintre activitatile pe care le planificam pentru ei.

Mulțumim pe aceasta cale partenerilor nostril Joy Party Place pentru găzduire și Marel Catering pentru tortul delicios!