Skip to content

Valoris Center devine membru BRCC si adera la principiile UN Global Compact

Pe masura ce ne apropiem de finalul anului, avem din ce in ce mai multe motive de sarbatoare. Pe langa premiile obtinute la Romanian Business Awards si clasarea in finala European Contact Centre & Customer Service Awards 2022, la 6 categorii, vestile bune continua sa apara.

Incepand cu luna septembrie, am devenit membri ai Camerei de Comert Romano-Britanice (BRCC), organizatie ce promoveaza comertul si investitiile bilaterale intre Marea Britanie si Romania.

Prin acest parteneriat, serviciile de calitate pe care le oferim inca din 2006 sunt recunosctute si promovate la nivel international. Valoris este recunoscut ca fiind un jucator de top piata de BPO din Romania si un actor important in piata europeana a serviciilor de outsourcing.

 

Recent, am aderat si la cele 10 principii UN Global Compact. Acestea fac referire la drepturile omului, munca, protectia mediului si la politicile anti-coruptie. Cultura si modul de functionare ale Valoris Center au reprezentat si respectat aceste 10 principii dintotdeauna si ne bucura ca astazi avem si recunoasterea UN Global Compact.

Aderarea la cele 10 principii UN atesta transparenta si corectitudinea cu care derulam parteneriatele, atat cu clientii nostri, cat si in relatie cu angajatii si cu toti furnizorii nostri, dar reprezinta, de asemenea, si grija pe care o aratam pentru societate si mediul inconjurator.

Este meritul tuturor pentru ca am ajuns sa ne bucuram impreuna de aceste reusite si, pe aceasta cale, le multumim tuturor colegilor care au lucrat mereu cu profesionalism, transparenta si pozitivitate.