Skip to content

Mergeti spre excelenta!

Importanta serviciilor profesionale pentru clienti in industria auto

CLIENTUL

La Valoris, ne-am specializat in deservirea industriei auto prin crearea de solutii de contact center pentru a sprijini companiile care au nevoie sa creeze sau sa sporeasca satisfactia clientilor, sa stimuleze generarea de lead-uri si sa trateze solicitarile clientilor cu profesionalism si expertiza. Clientii nostri sunt producatori si distribuitori sau dealeri auto de top.

SOLUTIA

Solutiile noastre multicanal dedicate industriei auto includ: servicii de preluare rapida si profesionista, campanii outbound, programari pentru service, colectare de feedback, raportare precisa si servicii de gestionare a clientilor potentiali, pentru a numi doar câteva exemple.

REZULTATELE

Icon label
Rata de raspuns
Icon label
Lead-uri procesate
Icon label
Crestere % calitate

Prin solutia noastra de contact center multilingvistic suntem un partener de incredere pentru industria auto. Cu o echipa dedicata, calificata in domeniul comercial, oferim solutii complete multilingvistice si multichannel.

Gestionam in mod eficient programarile pentru service si imbunatatim generarea de lead-uri, sporind astfel raza de acoperire a pietei si veniturile clientilor nostri.

Contactati-ne pentru a profita de expertiza noastra si pentru a imbunatati experienta clientilor dumneavoastra.