Skip to content

5 motive pentru care sa te alaturi comunitatii Valoris

Daca esti in cautarea unui nou job, ai ajuns pe pagina care trebuia!

Noi consideram ca echipa din care faci parte reprezinta un factor cheie pentru a-ti consolida o cariera de succes, dar si pentru motivatia ta zilnica. La Valoris Center avem o experienta de 17 ani in domeniul BPO si ne mandrim cu o echipa de profesionisti, datorita carora livram rezultate exceptionale partenerilor nostri.

Asadar, suntem o echipa de Super-Eroi in cautarea unor forte proaspete, iar in acest articol iti vom prezenta 5 motive pentru care sa te alaturi comunitatii Valoris!

1. Cultura organizationala

Avem un set de valori pe care le punem in practica zilnic, iar acestea fac apel la: Flexibilitate, Incredere, Dedicare, Autonomie, Siguranta si Standarde Inalte. Ne place sa fim organizati si ne-am definit propriul nostru set de valori, alaturi de experiente dupa care sa ne ghidam pentru a avea cat mai multe reusite.

In aceasta companie vei intalni persoane deschise spre lucruri noi, intelegatoare, gata sa te ajute oricand ai nevoie, asa ca, nu ezista nicioadata sa ceri sprijinul cuiva. In plus, mediul nostru de lucru este unul sigur, care promoveaza diversitatea si incluziunea. Credem cu tarie ca acceptarea este cheia spre o lume mai buna!
Afla mai multe despre diversitate si incluziune la Valoris, de aici.

De asemenea, suntem preocupati de CSR si ne dorim sa oferim sprijin cat mai multor cauze. De aceea, de-a lungul timpul ne-am implicat in diverse activitati, si am facut donatii si sponsorizari catre cei care au nevoie de ajutorul nostru. Gasesti aici si aici cele mai recente actiuni.

2. Recunoasterea

In echipa Valoris, fiecare coleg este incurajat sa isi exprime ideile. Incurajam creativitatea si stim ca nicio idee nu este gresita. Mereu vei  gasi persoane, in echipa Valoris, care sa te aprecieze si sa iti sprijine ideile.

De aceea, te vom incuraja sa ai si tu incredere in tine, sa iti exprimi mereu punctul de vedere  si sa inveti ceva nou atunci cand experimentezi situatii noi la locul de munca.

3. Echipa

Tu stii care este secretul unei echipe de succes? Ei bine, oamenii pasionati sunt cei care fac diferenta.

Cu totii ne dorim sa facem parte dintr-un grup care sa ne inspire si sa ne motiveze continuu. Colegii nostri de la Valoris pun mereu echipa pe primul loc atunci cand sunt intrebati ce le place cel mai mult la Valoris. Alaturi de noi iti vei crea conexiuni valoroase cu oameni pe care ii vei cunoaste prin intermediul job-ului si vei invata multe lucruri folositoare de la ei, nu doar referitoare la cariera ta profesionala, dar si in viata de zi cu zi. De asemenea, atunci cand se formeaza legaturi intr-o echipa, colaborarea dintre membrii acesteia va deveni mult mai naturala, iar creativitatea si nu va inceta sa apara.

Este ca atunci cand erai la facultate si aveai de lucrat un proiect in echipa. Iti placea sa lucrezi alaturi de prietenii tai, nu-i asa? Si la Valoris o sa legi multe prietenii frumoase si constructive care te vor ajuta in diferitele proiecte pe care le desfasori in companie.

4. Mediul de lucru placut

Cu totii stim ca petrecem cateva ore bune la locul de munca, de aceea, este important sa mergem de placere. Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai un job de care chiar sa fii entuziasmat?

Atunci cand facem lucruri din pasiune nu vom simti presiunea timpului sau sentimentul acela de plictiseala si stres: trebuie sa ma trezesc sa ma duc si azi la munca. Din fericire, avem puterea de a alege un job cu un mediu de lucru sanatos si placut pentru noi.

Ce ai zice daca ti-am spune ca te poti si distra la job? Valoris organizeaza diferite activitati interne, cum este Olimpiada Valoris, un eveniment ce se deruleaza anual, in cadrul caruia exista tot felul de probe amuzante, care te vor face sa te mai destinzi. Spoiler! Avem si premii! Vezi aici cum a fost editia de anul acesta a Olimpiadei!

5. Oportunitatile de avansare in cariera

Natura umana tinde mereu spre mai bine. Ne dorim sa progresam cat mai mult si sa devenim cea mai buna versiune a noastra pentru a avea cat mai multe realizari. In cadrul unei companii vei intalni diverse oportunitati, cum ar fi cursurile de dezvoltare personala si profesionala, ori promovarile la locul de munca. Acestea iti ofera sansele de care ai nevoie pentru a avansa in cariera.

In cadrul comunitatii Valoris mereu a fost apreciat progresul colegilor, mai exact, calatoria pe care ei o parcurg inca din momentul angajarii. Rasplatim mereu performanta si ne bucuram de fiecare data cand vedem cum colegii nostri promoveaza. Iata aici si aici cele mai recente povesti de succes.

Daca te-am facut catusi de putin curios/curioasa te invitam sa accesezi pagina noastra de cariere si ne-am bucura tare mult sa devii parte din comunitatea Valoris!