Skip to content

Serviciu de relatii cu clientii pentru o industrie in crestere rapida: livrarea de alimente si produse comandate prin aplicatii mobile.

Suport clienti pentru o platforma populara de livrari de mancare si alte produse comandate prin aplicatie

CLIENTUL

Clientul nostru detine una dintre cele mai folosite aplicatii de comenzi de la restaurante si magazine. Lansat in 2015, serviciul este acum disponibil in peste 25 de țari. Platforma are o logistica complexa, concurența acerba, iar utilizatorii finali au asteptari ridicate.

SOLUTIA

Cu o echipa experimentata si expertiza ampla in domeniul serviciilor pentru clienti, am lansat rapid proiectul si, pe masura ce operatiunile au crescut pe ambele piete, ne-am adaptat și continuam sa indeplinim nevoile clientului pana in prezent.

REZULTATELE

Icon label
Scadere costuri
Icon label
CSAT
Icon label
SLA

Cu ajutorul echipele noastre dedicate, oferim cele mai bune rezultate, raspunzand la apeluri și la solicitari prin chat in 30 de secunde, intr-o industrie in care lipsa de viteza a raspunsului este adesea menționata de utilizatorii finali ca un motiv pentru a care apeleaza la un alt serviciu de livrare. Experții nostri știu cum sa gestioneze fluctuatiile proiectelor si se adapteaza provocarilor, pe masura ce acestea apar.
La nivel global, peste 50% dintre clienti se asteapta la o imbunătățire a serviciilor post-vanzare, comparativ cu anul trecut. Aveti resursele necesare pentru a indeplini aceasta asteptare?